*το πρόγραμμα είναι υπό διαμόρφωση

09:00 – 09:30 – Προσέλευση – Εγγραφές

 09:30 – 10:00 – Έναρξη – Χαιρετισμοί

 10:00 – 12:15 – 1η ενότητα: Adopting a Holistic Approach to Cyber Security

 Τα περιστατικά παραβίασης κρίσιμων εταιρικών δεδομένων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και άλλα που δεν γίνονται ευρέως γνωστά, συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί που θέλουν να είναι σωστά προετοιμασμένοι, οφείλουν να υιοθετήσουν μια σύγχρονη ολιστική προσέγγιση κυβερνοασφάλειας και διαχείρισης των κινδύνων που θα βασίζεται στο τρίπτυχο διαδικασίες – άνθρωποι – τεχνολογίες. Τις βέλτιστες στρατηγικές και πρακτικές που θα οδηγήσουν στην επίτευξη αυτού του στόχου και θα προστατεύσουν τους οργανισμούς από τις εξελιγμένες απειλές, θα αναλύσουν οι ομιλητές της 1ης ενότητας του συνεδρίου.

12:15 – 12:45Διάλειμμα – Καφές

12:45 – 14:452η ενότητα: The Next-Generation of Cyber Defense Technologies

 Η νέα γενιά των επιτιθέμενων δεν “αστειεύεται”. H φύση του κυβερνοεγκλήματος σήμερα και γενικότερα των απειλών στον κυβερνοχώρο, καθώς και ο απόλυτος ψηφιακός μετασχηματισμός των δομών πληροφορικής, δημιουργούν σημαντικές προκλήσεις. Είναι λοιπόν επιτακτική ανάγκη, η αξιοποίηση νέας γενιάς λύσεων και υπηρεσιών προστασίας, με σκοπό να ενισχυθεί συνολικά η ανθεκτικότητα  και άμυνα της IT υποδομής ενός οργανισμού, αλλά και όλων των επιμέρους σημείων (endpoint, network, email, cloud, applications, identity).  Στη 2η ενότητα του συνεδρίου, ειδικοί του χώρου, θα μας ενημερώσουν για τις σύγχρονες τεχνολογικές τάσεις στο τομέα της κυβερνοασφάλειας.

14:45 – 15:303η ενότητα: Data Protection in 2019: GDPR one year on!

Η προστασία δεδομένων υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού GDRP, ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του συνεχίζει να απασχολεί έντονα τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις κάθε δραστηριότητας και κλίμακας μεγέθους, τους πολίτες, τα κράτη αλλά και όλη την κοινωνία. Πως εξελίσσεται λοιπόν  η συμμόρφωση με το κανονισμό; Κατά πόσο τα έργα GDPR, καλύπτουν τις απαιτήσεις που έχουν διαμορφωθεί; Ποιος ο σύγχρονος ρόλος του Data Protection Officer ; Σε αυτά και άλλα σχετικά ερωτήματα θα δοθούν απαντήσεις στη 3η θεματική ενότητα.

15:30 – 16.00Λήξη Συνεδρίου – Γεύμα